Outsourcing

Outsourcing is een krachtig bedrijfsmiddel dat in toenemende mate wereldwijd wordt toegepast door organisaties in de non-profit en profit markt. Bij outsourcing nemen wij de personele bezetting van een compleet bedrijfsonderdeel, afdeling of specialisme voor onze rekening en risico. Wij zorgen ervoor dat uw vaste kosten flexibel worden.

Verlaging van de personele kosten is vaak het belangrijkste voordeel van outsourcing. Directe besparingen worden bereikt door het verschil in salarissen, secundaire voorwaarden en operationele uitgaven door het personeel in dienst te nemen bij de Nibag Groep.

Via outsourcing krijgt u ook toegang tot expertise die u binnen uw onderneming of organisatie misschien niet heeft. In de huidige netwerkeconomie kunnen ondernemingen en organisaties zich weer richten op hun kernactiviteiten en de specifieke kennis en expertise op gebied van vastgoed  overlaten aan Nibag.

Door te outsourcen kunt u uw capaciteit en bezetting beter beheersen. Het inhuren van personeel wordt overgelaten aan Nibag waarbij we afspraken maken over kwantitatieve en kwalitatieve resultaten, aantallen uren en/of andere verplichtingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Semanur Boz of Daniëlle Gehring | hrsolutions@nibag.nl | 088-9600900.