Nibag HR Solutions is een aparte werkmaatschappij van de Nibag Groep. Met Nibag HR Solutions wil Nibag haar dienstverlening op het gebied van vastgoed uitbreiden met een bedrijfsonderdeel dat zich richt op het invullen van tijdelijke, flexibele en vaste arbeidsoplossingen voor haar klanten. De motivatie van onze klanten loopt uiteen van kostenbesparing tot risicobeperking en van mobiliteitsvergroting tot kwaliteitsverbetering. Door te putten uit de technische know-how, de ervaring en het uitgebreide netwerk van specialisten en adviseurs die reeds aanwezig zijn bij Nibag, kan deze service doeltreffend vraag en aanbod op elkaar afstemmen. De ruim 30 jaar ervaring van Nibag in de vastgoedmarkt heeft geresulteerd in een groot netwerk van opdrachtgevers (voor werkzoekenden) en een groot netwerk aan specialisten (voor opdrachtgevers). Bovendien beschikt Nibag HR Solutions over een landelijke infrastructuur en gemotiveerd management met ruim 20 jaar ervaring in de uitzend- en detacheringsbranche.

Persoonlijke aandacht en ruime ervaring in de branche om de goede match tot stand te brengen en u te ontzorgen, is de kern van dit proces.

De dienstverlening van Nibag HR Solutions bestaat uit het bemiddelen, detacheren en uitzenden van vastgoedspecialisten en gerelateerde functies. Daarnaast biedt Nibag HR Solutions de mogelijkheid om uw personeel te outsourcen en voorziet in interim management.